روش پخت تخم مرغ

تخم مرغ یکی از بهترین غذا هایی می باشد که بر روی کره زمین وجود داشته و سرشار از پروتئین، مواد معدنی و انواع ویتامین ها می باشد. نوع پخت تخم مرغ برای میزان مواد مغذی تاثیر داشته و می تواند خواص آن را کم یا زیاد کند.

تخم مرغ را می توان به شکل های متنوعی طبخ کرد که همگی آن ها بسیار خوشمزه هستند. همچنین می توان تخم مرغ را با دیگر مواد غذایی مانند سبزیجات ترکیب کرده و آشپزی کرد.

اما حال سوال اینجاست که کدام روش پخت تخم مرغ خواص آن را بیشتر نگه می دارد؟ در ادامه از مجله سلامت من این مطلب را دنبال کنید.

 

محبوب ترین روش های پخت تخم مرغ را در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد.

1. تخم مرغ آبپز

2. تخم مرغ آبپز (عسلی)

3. نیمرو

4. خاگینه

5. اشکنه

6. املت

7. تخم مرغ پخت شده در مایکرویو

 پخت تخم مرغ

اگر می خواهید تخم مرغی که آماده می کنید بالا ترین میزان مواد مغذی خود را حفظ کند می توانید از هر کدام از روش های بالا استفاده کنید اما لازم است 5 نکته زیر را رعایت کنید.

1. یک روش پخت را انتخاب کنید که کالری کمتری داشته باشد. برای مثال از روغن برای پخت تخم مرغ استفاده نکنید.

2. با سبزیجات و دیگر مواد غذایی مفید آن را ترکیب کنید.

3. اگر نیمرو یا املت درست می کنید از روغنی استفاده کنید که در دمای بالا ترکیبات مضر ایجاد نکند. مانند روغن نارگیل یا زیتون.

4. هنگام خرید تخم مرغ انواع خوب آن را خریداری کنید.

5. و در انتها بیش از اندازه انها را نپزید چرا که باعث از بین رفتن برخی مواد مغذی آن می شود.